عنوان : مراسم آیین روپوش سفید در دانشكده پرستاری و مامایی اهواز برگزار شد.
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶

AJUMS_arm

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز مراسم آیین روپوش سفید دانشجویان پرستاری ، اتاق عمل و مامایی با حضور مسئولین دانشکده و جمعی از اعضای هیئت علمی برگزار گردید.

دکتر پروین عابدی رییس دانشکده ضمن تبریک این آیین گفت : پوشیدن روپوش سفید سرآغاز حضور بر بالین بیماران است.

وی خاطر نشان کرد روپوش سفید نماد تعهد شما به بیماران می باشد و باید تمام تلاش خود را در جهت ارائه خدمات بهتر به بیماران نمایید.

عابدی گفت :همه ی فعالان در عرصه بالین و درمان نسبت به بیماران و مشکلات آن ها مسئولیت دارند و بدون در نظر گرفتن مسائل حاشیه ای باید خدمت کنند .

دکتر عابدی در پایان توصیه ایی برای دانشجویان داشتند که: با قدرت بخش های بالینی را شروع کنید و با اعتماد ادامه دهید تا بتوانید در سالهای آینده موفق باشید.

White Coat ceremony
 White Coat ceremony1  White Coat ceremony2