عنوان : انتصاب
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۹

Arm

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی ، دکتر مرضیه اسدی ذاکر رییس دانشکده پرستاری و مامایی جندی شاپور اهواز، طی حکمی دکتر سیمین منتظری را به عنوان مسئول تحصیلات تکمیلی این دانشکده منصوب کرد .

متن حکم انتصاب به شرح ذیل می باشد :
دکتر سیمین منتظری
عضو محترم هیئت علمی دانشکده
 با سلام و احترام؛
      به موجب این ابلاغ ، با توجه به تجارب ارزنده و مسئولیت پذیری سرکارعالی و با حفظ سمت آموزشی به مدت یکسال به عنوان مسئول تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می گردید. امید است که با اتکال به خداوند متعال و تحت  نظارت مسئول دانشکده تمام سعی خود را در جهت بهبود و ارتقاء تحصیلات تکمیلی دانشکده بنمائید./   آرزوی توفیقات الهی را در انجام امور محوله از خداوند منان خواهانم .

دکتر مرضیه اسدی ذاکر
                                                                   سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی