عنوان : مراسم روز پرستار در دانشكده پرستاری و مامایی اهواز برگزار شد.
 ۱۳۹۵/۱۱/۱۸
AJUMS_arm

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز ، در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س)، مراسم روز پرستار با حضور رئیس دانشکده ، جمعی از مسئولین و اعضای هیئت علمی در این دانشکده برگزار شد.

دکتر عابدی رئیس دانشکده ، در این آیین با اشاره به نامگذاری زادروز حضرت زینب (س) به نام روز پرستار، از تلاش تمامی کادر پرستاری دانشکده تقدیر و تشکر کرد.

عابدی در این مراسم، ضمن تبریک روز پرستار و تقدیر از تمامی تلاشگران این عرصه، گفت: مجموعه پرستاری دلسوز و فداکار جزء جدانشدنی از تیم پزشکی است که حضور آنها در کنار این تیم لازم و ضروری است.

وی با اشاره به نقش خطیر حضرت زینب(س) در کربلا، افزود: پرستاران با توجه به مشکلات ریز و درشت زندگی خود با روحیه ای سرشار از مهربانی در یک کار علمی در روند سلامت بیماران نقش آفرینی می کنند.

شایان ذکر است در پایان این آیین از پرستار نمونه آموزشی دانشکده خانم زهرا لطفی نژاد و همچنین اعضای هیئت علمی فعال در عرصه پرستاری با ارائه لوح و شاخه ای گل ، تقدیر گردید.

Day Nursery
 Day Nursery2  Day Nursery1