عنوان : كسب امتیاز چاپ نشریه " آتیه " توسط كمیته تحقیقات دانشجویی دانشكده پرستاری و مامایی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
AJUMS_arm

Journal

به گزارش مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز ، آقای محمد آدینه این کمیته موفق به کسب امتیاز چاپ نشریه " آتیه " شده است.
وی گفت : نسخه نخست این نشریه در خرداد ماه 96 به چاپ رسید که آقای یعقوب مدملی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی – جراحی ، به عنوان سر دبیر این نشریه معرفی گردیده است.
در ادامه آقای مدملی سردبیر نشریه آتیه گفت : دانشگاه مهد آموزش و پژوهش است و در این میان کمیته تحقیقات دانشجویی با بدنه فعال و پر انرژی دانشجویی نقشی اساسی را در پیشرفت پژوهشی دانشگاه ها دارد .
وی افزود : باید دقت کرد ظرفیت ما دانشجویان بیش از آن است که در ارائه یک مقاله در کنفرانس یا کنگره خلاصه شود ، ما باید به سمت تحقیقات کیفی و ارزشمند که نیاز امروز کشور نیز می باشد پیش برویم ، که در این راه به دو ابزار نیاز داریم : یکی پشتکار و دیگری اخلاق در پژوهش .
مدملی ادامه داد : متاسفانه دانشجویان این دو راه را مورد توجه قرار نداده و پس از مدتی تحقیقات را رها می کنند.
وی در پایان گفت : کمیته تحقیقات دانشجویی بستر آموزش پژوهش به دانشجویان و مشوق آنان جهت انجام کار تحقیقاتی می باشد . اینجانب به همراه دوستان فعال و اعضای شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی تمام تلاش خود را به کار برده و خواهیم برد تا از همه ظرفیت های شما عزیزان استفاده کنیم .