عنوان : برگزاری كارگاه 3 روزه زایمان فیزیولوژیك و خوشایند سازی زایمان جهت آموزش بالینی دانشجویان دكترای تخصصی مامایی
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
AJUMS_arm

Physiological delivery

به گزارش دکتر مینا ایروانی مدیرگروه رشته مامایی ، کارگاه 3 روزه زایمان فیزیولوژیک و خوشایند سازی زایمان جهت آموزش بالینی دانشجویان دکترای تخصصی مامایی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار گردید.
وی گفت : مدرس این کارگاه بالینی، سرکار خانم دکتر نرگس علیان مقدم دارای مدرک دکترای تخصصی از دانشگاه Massay کشور نیوزیلند بودند. این کارگاه 30 ساعته با حضور فعال اعضای هیآت علمی بالینی و آموزشی گروه مامایی و به اشتراک گذاشتن تجربیات انجام زایمان فیزیولوژیک در 2 کشور ایران و نیوزیلند به عنوان یک کشور موفق در افزایش میزان زایمان طبیعی و کاهش میزان انجام زایمان به روش سزارین و کاهش میزان مرگ و میر مادر و نوزاد برگزار گردید.
ایروانی ادامه داد : در این کارگاه بالینی دانشجویان دکتری مامایی تحت نظارت سرکار خانم دکتر نرگس علیان مقدم دارای مدرک دکترای تخصصی از دانشگاه Massay کشور نیوزیلند و با حضور مدیر گروه آموزشی مامایی و مسئول بلوک زایمان بیمارستان سینا و چند نفر از ماماها و اعضای هیأت علمی اقدام به انجام فرآیند خوشایند سازی زایمان و زایمان فیزیولوژیک نمودند. این زایمان در فضایی آرام همراه با موزیک و بدون مداخلات غیر ضروری انجام شد. و بنا به درخواست خانم باردار، مادر ایشان در تمام مراحل زایمان تا تولد نوزاد و شیردهی بلافاصله بعد از تولد در کنار ایشان حضور داشتند.
مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز گفت : رضایت مادر و همراهان او از فرآیند زایمان بسیار لذت بخش بود. پس از انجام زایمان، دانشجویان دکترای تخصصی مامایی از تجربه ی انجام زایمان فیزیولوژیک و نرمال ، بدون هیچ گونه مداخله ی غیر ضروری از کلیه ی مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، مسئولین محترم گروه زنان و گروه مامایی به خصوص از همکاری ریاست و مسئول بلوک بیمارستان سینا به خاطر حمایت های ایشان در راستای ارتقای کیفیت آموزش مامایی تشکر و قدردانی نمودند.
وی در پایان گفت : امید است که با تلاش و جدیت همه دست اندرکاران حوزه ی سلامت بتوانیم در راه ارتقای سلامت مادران و نوزادان این مرز و بوم گام های مؤثری را برداریم.