عنوان : كسب موفقیت اعضای كمیته تحقیقات دانشجویی دانشكده پرستاری و مامایی در كارگاه سیستماتیك متاآنالیز در چهارمین مدرسه پژوهشی یزد
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۲

Ajums_arm

yazd

به گزارش کارشناس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز ، خانم پروین قزلباش تعدادی از دانشجویان این دانشکده در چهارمین مدرسه پژوهشی یزد شرکت نمودند .

قزلباش گفت : این مدرسه پژوهشی در تاریخ 9-1 شهریورماه  1396 در دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار گردید.

وی گفت : آقای بیان صابری پور عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری و مامایی اهواز و تیم همراهشان به عنوان گروه برتر در کارگاه مطالعات سیستماتیک متاآنالیز  معرفی گردیدند.

قزلباش ادامه داد: مطالعات مروری سیستماتیک اساس و بنیاد عملکرد مبتنی  بر شواهد است و اهمیت فوق العاده ای در تمام رشته های بهداشتی دارد . مرورهای سیستماتیک اطلاعات تحقیق در مورد یک موضوع را به دقت ترکیب می کنند، به طوری که بتوان در مورد وضعیت شواهد نتیجه گیری کرد.

کارشناس کمیته تحقیقات دانشجویی به این نکته اشاره کرد : این زمینه  مطالعات در بالاترین سطح پژوهش های علوم پزشکی قرار دارند.