عنوان : درخشش دانشجویان دانشكده پرستاری و مامایی اهواز در درسومین كنگره بین المللی و هشتمین كنگره ملی ارتقای سلامت و آموزش بهداشت اصفهان
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
AJUMS_arm

Esfahan1
Esafahan

به گزارش دبیر کمیته تحقیقات دانشکده پرستاری و مامایی اهواز ، آقای یعقوب  مدملی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری ، دانشجویان و پژوهشگران جوان دانشکده های پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز درسومین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی ارتقای سلامت و آموزش بهداشت اصفهان شرکت نمودند.

مدملی گفت : در این کنگره که از  1 الی 3 شهریور ماه برگزار شد مجموعا 24 مقاله از سوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور ارائه گردید.

وی ادامه داد : از 24 مقاله پذیرفته و ارائه شده " ۱۹ مقاله متعلق به دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی ، ۴ مقاله دانشکده پیراپزشکی و ۱ مقاله مربوط به دانشکده بهداشت بود. "