عنوان : انتصاب
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۲

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی ، دکتر مرضیه اسدی ذاکر رییس دانشکده پرستاری و مامایی  جندی شاپور اهواز، طی حکمی دکتر نسرین الهی را به عنوان مسئول EDO این دانشکده منصوب کرد.

متن حکم انتصاب به شرح ذیل می باشد :

سرکار خانم دکتر نسرین الهی

عضو محترم هیئت علمی گروه پرستاری

با سلام و احترام؛

به موجب این ابلاغ، با توجه به تجارب ارزنده و  و مسئولیت پذیری سرکارعالی، با حفظ سمت آموزشی، بمدت یکسال به عنوان "مسئول EDO " دانشکده پرستاری و مامایی، منصوب می گردید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و تحت نظارت مسئول دانشکده، تمام سعی خود را در جهت بهبود و ارتقاء این مسئولیت بنمائید. آرزوی توفیقات الهی را در انجام امور محوله از خداوند منان خواهانم.

دکتر مرضیه اسدی ذاکر

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی