عنوان : دكتر مرضیه اسدی ذاكر : پرستاران بیشترین تماس و تعامل را با بیماران دارند .
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز ، ریاست این دانشکده سرکارخانم دکتر مرضیه اسدی ذاکر در سالروز ولادت با سعادت بانوی صبر و استقامت بانوی صبر و تقوا حضرت زینب (س) و روز پرستار ضمن تبریک این روز در مصاحبه رادیویی خود گفت : حماسه ایستادگی این بانوی بزرگوار تا ابد بر پیشانی تاریخ حک شده و روز پرستار را خدمت همه عزیزان ، دست اندرکاران تیم سلامت و مراقبت به ویژه همکاران عزیز پرستار تبریک عرض می نمایم.
وی گفت : پرستاران بیشترین تماس و تعامل را با بیماران دارند. ما بیشتر شاید نقش آنها را در بیمارستان می شناسیم که اصطلاحا Hospital based nursing  گفته می شود .
اسدی ذاکر خاطر نشان شد که ؛ پرستاری تخصصی و مدرن علاوه بر مراقبت در بیمارستان ، بیشتر به سمت پرستاری سلامت جامعه و پیشگیری از بیماری ها و تغییر رفتار افراد با توجه به سطح سلامت شان تمایل دارد.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی اهواز در ادامه گفت : در کشور ما حرفه پرستاری به صورت علمی بیش از یکصد سال قدمت دارد . پرستاران امروزه ، با توجه به سطح تحصیلی لیسانس ، قوق لیسانس و دکترا و شرح وظایفی که دارند می توانند در حوزه های مختلف از جمله : آموزش بهداشت و همکاری با گروه بهداشت در طرح ، برنامه ریزی و پیشگیری ، برنامه ریزی و مراقبت از بیماران بر اساس آخرین دستاوردهای علمی در بخش های عمومی و تخصصی و اورژانس ها و مدیریت و سازماندهی مراکز بهداشتی ، درمانی ، آموزشی و تحقیقاتی به جامعه خدمت ارائه بدهند.
وی در پایان گفت : اخیرا اقبال خوبی جوانان ما از دختر و پسر برای ورود به رشته پرستاری نشان می دهند که امیدوارم علاوه بر یک شغل به عنوان یک حرفه علمی و انسانی نگاه کنند تا بتوانیم تیم قوی سلامت داشته باشیم.