/  4
عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی استفاده از كپسول های آتش نشانی در دانشكده پرستاری و مامایی
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۸

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در روز چهارشنبه 14 آذر ماه با هماهنگی مسئول طرح صیانت از حقوق شهروندی، از شرکت "ایمن شعله ستیز پارس" جهت برگزاری کارگاه تئوری و عملی استفاده از کپسول های آتش نشانی دعوت به عمل آمد. در این کارگاه که با حضور مسئولین، کارکنان و اعضای هیات علمی برگزار گردید آقای جهان بانی نماینده شرکت ابتدا به صورت تئوری در مورد دسته بندی گروه های مختلف مواد حریق، آشنایی با فرایندهای سوختی در گروه های مختلف آتش سوزی، ویژگی های مواد مختلف سوختی در حریق، روش اطفا حریق و انتخاب کپسول مناسب در مواقع حریق صحبت کردند. در پایان با حضور در محوطه بیرون دانشکده در فضای آزاد به صورت عملی نحوه استفاده از کپسول موسوم به فوم که از انواع جدید کپسول های اطفا حریق است را آموزش دادند. بررسی وضعیت کپسول های موجود و راهنمایی جهت تجهیز دانشکده به تجهیزات اطفا حریق بخشی دیگر از برنامه شرکت مذکور بود.