عنوان : برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۸

به مناسبت روز دانشجو در دانشکده پرستاری و مامایی، به همت روابط عمومی و معاونت فرهنگی دانشجوی با همکاری شورای صنفی دانشجویی، مراسم بزرگداشتی برگزار شد. مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز گردید و با سخنرانی سرکار خانم دکتر اسدی ذاکر ریاست محترم دانشکده ادامه یافت.

دکتر اسدی ذاکر بیان کردند این روز، روز همه ی دانشجویان دیروز و امروز است. در این روز یاد و خاطره دانشجویان مظلومی که در عین مظلمویتشان اقتدار و ایستادگیشان در برابر ظلم مثال زدنی است را زنده می کنیم. ایشان ضمن تبریک این روز به دانشجویان عزیز گفتند که امروز با دانشجویانی سروکار داریم که خاص امروز ما هستند. دانشجو دانشجوی عصر و زمان خودش است. دانشجویان در هر زمانی متناسب با عصر و زمان خود می تواند حماسه بیافریند. ایشان در پایان سخنانشان برای دانشجویان، این آیندسازان جامعه اسلامی و جامعه ایرانی آرزوی موفقیت و پیروزی کردند.

در ادامه برنامه مسابقات پانتومیم، پرسش و پاسخ برگزار شد و به برندگان مسابقات جوایزی از طرف دانشکده اهدا گردید.

حجه الاسلام روح اله شریفی نیا مهمان ویژه این مراسم بودند که به انتخاب دانشجویان در مورد مقوله ازدواج چند دقیقه ای به سخنرایی پرداختند و حضار از رهنمون های ایشان استفاده کردند.

برگزاری استندآپ کمدی، نواختن نی و اجرای آهنگ محلی بخشی از برنامه های این مراسم بود که مورد استقبال دانشجویان واقع شد.

در طول مراسم به همت دانشجویان با ذوق و هنرمند دانشکده، جشنواره غذای خیریه با هدف کمک به دانشجویان نیازمند برگزار گردید.