رو عنوان : به همت دانشکده پرستاری و مامایی
عنوان : مراسم بزرگداشت تكنولوژی اتاق عمل در تالار شهدا برگزار شد.
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۰

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری دانشکده در روز یکشنبه 18 آذر ماه به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده و همکاری انجمن علمی تکنولوژی جراحی مراسم بزرگداشتی در تالار شهدا دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم ریاست محترم دانشکده، معاونت فرهنگی دانشجویی، مدیر گروه رشته تکنولوژی جراحی و برخی از مربیان شرکت داشتند. آقای مهدی هاشم پور به عنوان پیشکسوت این حوزه مهمان ویژه بودند.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن و پخش سرود ملی شروع شد. سپس سرکار خانم دکتر اسدی ذاکر ریاست محترم دانشکده به ارائه سخنرانی پرداختند. ایشان این روز را به همه دانشجویان و اساتید و جامعه دانشگاهی تبریک گفتند و بیان داشتند که رشته تکنولوژی اتاق عمل در طی زمان تخصصی تر گردیده و در کشورهای پیشرفته مطرح می باشد. به نظر ایشان این رشته فرای تکنولوژی اتاق عمل است چون وقتی از کلمه تکنولوژیست استفاده می شود مفهوم تکنولوژی به ذهن متبادر می شود گویی منظور ابزار باشد در حالی که این متخصصان تنها متخصص در تکنولوژی نیستند بلکه با انسانها سروکار دارند. بنابراین این متخصصان خود را مرهم گذار زخمی بدانند که در اتاق عمل باز می شود.

در ادامه مدیر گروه محترم رشته تکنولوژی اتاق عمل دعوت به سخنرانی شدند و اعلام کردند که در آخرین جلسه مدیران گروه تکنولوژی اتاق عمل کشور مصوباتی در راستای بهبود موقعیت این رشته تصویب گردیده است. ایشان افزودند که اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد برای این رشته در دست پیگیری است.

دبیر انجمن علمی تکنوژی اتاق عمل سرکار خانم عوض پور ضمن خیرمقدم گویی به میهمانان به معرفی انجمن علمی تکنولوژی اتاق عمل پرداختند و از دانشجویان جهت همکاری با انجمن دعوت کردند.

دانشجوی برتر هر ورودی در بخش تقدیر از دانشجویان برتر معرفی شدند و به آنها لوح تقدیر تقدیم شد. سرکار خانم سهام زرگانی با آرا دانشجویان به عنوان مربی برتر انتخاب و مورد تقدیر واقع شدند.

پخش کلیپ معرفی رشته، اجرای استنداپ کمدی، برگزاری دو مسابقه پانتومیم و مشاعره و برش کیک بخشی از برنامه های شاد این مراسم بود.

در پایان از دست اندکاران برگزاری مراسم قدردانی شد.