عنوان : رئیس دانشكده پرستاری و مامایی در پیامی فرارسیدن عید مبعث را به تمام دانشگاهیان تبریك گفت.
 ۱۳۹۸/۰۱/۱۴

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در پیامی فرارسیدن عید مبعث را به تمام دانشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، پیام تبریک دکتر مرضیه اسدی ذاکر به شرح زیر است:

هُوَ الّذی بَعَثَ فِی اْلأُمِّیِّینَ رَسُولاً مِنْهُمْ یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَةَ وَ إِنْ کانُوا مِنْ قَبْلُ لَفی ضَلالٍ مُبینٍ. (جمعه: 2)

اوست خدایی که در میان جمعیت درس نخوانده، پیامبری را از خود آنان مبعوث کرد، تا آیات الهی را بر آنان بخواند و آنان را پاک سازد و کتاب و حکمت تعلیم دهد، هر چند پیش از آن در گمراهی آشکاری بودند.

مبعث سرآغاز خوبی ها، فضائل اخلاقی و دعوت به عمل نیکو است و فلسفه بعثت نبی اکرم مهر و مودت و ترویج اخلاق پسندیده انسانی و سبک زندگی اسلامی می باشد.

بدینوسیله عید بزرگ بعثت نبی مکرم اسلام را به همه مسلمانان جهان به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک و شاد باش عرض می کنم.