عنوان : در آستانه روز جهانی ماما جمعی از ماماهای دانشكده پرستاری و مامایی به دیدار هموطنان سیل زده رفتند
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۸

در سال جاری روز جهانی ماما مصادف شد با یکصدمین سال آموزش آکادمیک مامایی در ایران که این روز را به همه ماماهای پرتوان که با علم و مهارت خود در ارتقای سلامت زنان، مادران باردار، کودکان، نوزادان و در نهایت خانواده و جامعه تلاش می کنند تبریک عرض می نماییم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده در راستای بزرگداشت روز جهانی ماما، جمعی از دانشجویان دوره دکتری تخصصی مامایی، کارشناسی و پرسنل مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به سرپرستی سرکار خانم دکتر منتظری و حمایت برخی انجمن های خیریه، در قالب تیم‏های خودجوش به ارائه خدمات بهداشتی- درمانی و رفاهی به هموطنان سیل زده پرداختند.

دکتر سیمین منتظری ضمن تبریک روز جهانی ماما بر تمامی سبز پوشان عرصه سلامت گفت: این‏ تیم‏ها، در کمپ‏های منطقه شادگان مستقر و به ارایه خدمت مشغول شدند. هر یک از اعضا تیم اعزامی عهده‏دار انجام خدمات تخصصی و مشاوره ای به چند چادر بود، که پس از گرفتن شرح حال و مشاوره با تک تک اعضا هر چادر نیازهای آن‏ها بررسی و در جهت برآورده شدن این نیازها اقداماتی از قیبل انجام معاینات پزشکی، گرفتن فشارخون و بررسی قند خون بیماران دیابتی، انجام مراقبت‏های بارداری، معاینات زنان و انجام مراقبت‏های کودکان ونوزادان، ارایه مشاوره های بهداشتی، و درمان بیماری های رایج زنان و ارایه اقلام دارویی و مکمل ذیل انجام شد.

همچنین اقلامی شامل شیر خشک، پوشک بچه، وسایل بهداشتی زنانه و بچگانه، شیشه شیر، حشره کش، مواد ضدعفونی کننده، شامپو و صابون بچه و نیز وسایل متناسب با نیاز کودکان همچون اسباب بازی پسرانه و دخترانه، کتاب داستان، دفتر نقاشی، مدادرنگی و نوشت افزار و وسایل تزئینی دخترانه تقدیم این هموطنان عزیز گردید.

وی افزود: امید است با عنایت به شعار جهانی کنفدراسیون بین المللی ماماها در سال 2019  با عنوان " ماما: مدافع حقوق زنان" با بهره گیری بیشتر از خدمات ارزنده، مؤثر و حضور فعال تر شاغلین این حرفه در عرصه سلامت شاهد ارتقاء و توسعه کشور در زمینه های سلامت و حقوق باروری، کاهش سزارین و افزایش زایمان ایمن و طبیعی باشیم و بتوانیم فردایی بهتر، سالم تر و زیباتری برای مردم عزیزیمان رقم بزنیم.