/  7
عنوان : آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشكده پرستاری و مامایی ورودی 94 در روز پنجشنبه برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۱

به گزارش روابط عمومی جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 94 با حضور سرکارخانم دکتر اسدی ذاکر- رئیس دانشکده، دکتر منتظری- معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر توکلی- مدیریت فرهنگی دانشگاه، حجت الاسلام هاشمی نژاد- نماینده نهاد رهبری، اعضای هیات علمی، دانشجویان و خانواده هایشان به همت ریاست دانشکده، معاونت فرهنگی و همکاری دانشجویان روز پنجشنبه 20 تیرماه 98 در تالار شهدای دانشگاه برگزارشد.

مراسم با تلاوتی از قران مجید و پخش سرود ملی آغاز گردید.

رئیس دانشکده در بخش سخنرانی خود ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گرامی بیان کردند نخستین دوره از تحصیلات آکادمیک که اولین تجربه استقلال هر فرد می باشد بدین جهت اهمیت دارد که بعد از این دوره فرزندانمان برای طی مسیر زندگی آینده خود برنامه ریزی می کنند و اکنون ما برای بزرگ داشت این رخ داد بزرگ گردهم آمده ایم.

ایشان خاطر نشان کردند که سه رشته پرستاری، مامایی و تکنولوژی اتاق عمل رشته های ارزشمند و با اهمیتی در حوزه سلامت هستند. دانش آموختگان این رشته ها با جان و روح مردمان در ارتباط هستند از این حیث این رشته ها را مقدس و معنوی می دانند.

وی خطاب به خانواده های دانشجویان بیان کردند که فرزندانتان مسئولیتی گران بر دوش دارند که بی شک حمایت شما عزیزان در موفقیت آنها بسیار موثر است.

دکتر اسدی ذاکر در پایان سخنانشان گفتند که مجموعه دانشکده پرستاری و مامایی رسالت خود را در حد توان برای آموزش دانشجویان به سرانجام رساند تا این عزیزان آماده ورود به حرفه های مقدس و پرمسئولیت پرستاری، مامایی و تکنولوژی جراحی شوند. اکنون با همراهی خانواده ها آن ها را بدرقه می نماییم تا وارد مرحله دیگری از زندگی خود گردند.

در ادامه برنامه حجه الاسلام هاشمی نژاد به نماینده از نهاد رهبری دانشگاه برای دانشجویان از خاطرات و مراحل تحصیل خود گفتند. ایشان به دانشجویان توصیه کردند که راه فراگیری دانش را ادامه دهند. در ادامه سخنرانی با اشاره به حدیثی از امام کاظم (ع) به دانشجویان گفتند که هر فردی که با حاجتی به سمت شما می آید یک نعمت از جانب پروردگار دو عالم است و توصیه کردند که به علت کثرت کار آنها را از خود نرنجانند و با آرامش و روحیه به استقبال ایشان بشتابند تا هر چه زودتر بهبودی حاصل نمایند.

حاج آقا هاشمی نژاد حرفه این دانش آموختگان را با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام بسیار ارزشمند عنوان کردند زیرا رسول فرموده اند که پرستاری از یک بیمار به مدت یک شب هم باعث بخشودگی گناهان می شود.

دکتر توکلی مدیر فرهنگی دانشگاه در مراسم حضور داشتند ایشان ضمن بیان خاطراتی از زمان تحصیل و افتخارات دانشجویی خود بیان کردند در زمان تحصیلشان معاونت فرهنگی وقت از دانشجویان خواستند که از احساس خود نسبت به رشته تحصیلی خود بنویسند از میان شرکت کنندگان در این فراخوان دانشجوی پرستاری برگزیده شد. وی نوشته بود حس می کنم بازوبند من به بازوبند حضرت زینب گره خورده است زمانیکه ایشان در صحرای کربلا مجروحین را تیمار می کردند، من نیز می توانم با همان حس به ییماران رسیدگی کنم؛ پس قدر رشته خود را بدانید این رشته می تواند شما را به درجات والایی برساند.

دکتر سیمین منتظری- معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده در سخنرانی کوتاه خود بیان کردند که امیدوارند دانش آموختگان این دانشکده افرادی عالم، عامل و عاشق در ارائه خدمات مدرن به مددجویان باشند.

برنامه با اجرای موسیقی زنده توسط آقای کرد زنگنه از دانشجویان دانشکده و کانون موسیقی دانشگاه ادامه یافت.

اجرای دکلمه توسط آقای جواد دیناروند (دانش آموخته رشته پرستاری) و پخش کلیپ های سه رشته بخشی از برنامه های این مراسم بود که مورد استقبال حضار واقع شد.

مراسم با اعطای لوح و تندیس به تک تک دانشجویان و گرفتن عکس های یادگاری و برش کیک ادامه یافت و در پایان مراسم به رسم هر سال سوگندنامه دانش آموختگی رشته های بالینی توسط همه دانشجویان قرائت شد.