• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
تور آشنایی با كتابخانه و خدمات الكترونیكی آن برگزار شد
تور آشنایی با کتابخانه و خدمات الکترونیکی آن برای دانشجویان دکتری تخصصی در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی نخستین کارگاه آموزشی آشنایی با خدمات کتابخانه ای برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی 98 برگزار شد. مریم زاهدیان -مسئول کتابخانه دانشکده گفت: با توجه به اهمیت پژوهش در دانشگاه و لزوم استفاده از خدمات کتابخانه ای همه ساله با ورود دانشجویان جدید، کارگاه آموزشی آشنایی با خدمات الکترونیکی کتابخانه ای برگزار می گردد.

زاهدیان گفت: در عصر چیرگی فناوری، امکان بهره گیری از خدمات الکترونیکی یک امتیاز بزرگ به حساب می آید. در این راستا به همت کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور امکان دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی حوزه پزشکی فراهم شده است. همچنین مجموعه منابع کتابخانه ای از طریق نرم افزار تحت وب آذرسا قابل دسترس است. بدیهی است کتابخانه ها می بایست کاربران خود را از وجود این امکانات آگاه سازند. کتابخانه دانشکده پرستاری ومامایی بر آن است که با برگزاری کارگاه آموزشی ضمن معرفی این امکانات، کاربران خود را برای استفاده از آنها آموزش دهد.

وی افزود: در ابتدای هر نیمسال تحصیلی در گروه های مجزا برای دانشجویان مقاطع مختلف کارگاه برگزار می شود تا با توجه به نیاز آنها آموزش لازم داده شود. نخستین جلسه با حضور دانشجویان دکتری تخصصی رشته های پرستاری و مامایی برگزار شد. کارگاه آموزشی دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز در روزهای 11 و 12 آبان ماه برگزار خواهد شد.

V5.5.2.0