• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
    /  3
در هفته پدافند غیرعامل، ستاد پدافند غیرعامل در دانشكده پرستاری و مامایی تشكیل شد.
در هفته پدافند غیرعامل (8 تا 14 آبان) به استناد دستورالعمل برگزاری مراسم هفته پدافند غیرعامل وزارتت بهداشت در دانشکده پرستاری و مامایی ستاد پدافند غیرعامل تشکیل شد.

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل ستاد پدافند غیرعامل در دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل شد. اعضای ستاد شامل دکتر اسدی ذاکر –رئیس دانشکده، آقای اسدی- معاون مالی اداری، دکتر جهانی- معاون آموزشی، دکتر جوادنوری- معاون پژوهشی، دکتر منتظری- معاون دانشجویی فرهنگی و خانم زاهدیان- روابط عمومی دانشکده بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، اسدی ذاکر گفت: با توجه به ابلاغ دکتر نظری و با هدف برگزاری هر چه بهتر گرامیداشت این هفته ستادی در این خصوص تشکیل شد .

وی با اشاره به مصوبات ستاد در دانشکده ادامه داد که در این هفته با هدف آشنایی گروه های مختلف اعم از اعضای هیات علمی، پرسنل اداری و دانشجویان با مفاهیم و اهداف برجسته پدافند غیرعامل کارگاه های آموزشی به صورت مجزا برای هر گروه برگزار شد.

زاهدیان دبیر ستاد نیز گفت: در این هفته هر روز سرود ملی کشور در دانشکده طنین انداز شد و روز شمار هفته از طریق مجاری اطلاع رسانی دانشکده به گروه های مختلف اطلاع رسانی شد.

وی افزود پخش سخنان ارزشمند مقام رهبری نیز بخشی دیگری از فعالیتهای ستاد در این هفته بوده است.

V5.5.2.0