پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند

منوی کتابخانه

کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال  1347 خورشیدی در مساحتي به وسعت 400 متر مربع در طبقه همکف دانشکده احداث شد.

کلیه کتاب­های موجود در کتابخانه در مخزنی به مساحت 200 متر مربع در طبقه همکف کتابخانه نگهداری می­­ شود. این مجموعه به صورت قفسه باز اداره می­ گردد.

درحال حاضر کتابخانه­­ دانشکده پرستاری و مامایی اهواز، با فراهم ­آوری منابع اطلاعاتی و استفاده از سیستم رده­ بندی کتابخانه کنگره(LC)  و کتابخانه ملی پزشکی آمریکا  (NLM) در حال ارائه خدمات اطلاع ­رسانی به اعضای هيات علمی، پژوهشگران و دانشجويان مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده پرستاری و مامایی و سایر دانشکده ­های تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی­ شاپور اهواز می­باشد.

منابع اطلاعاتي موجود شامل كتب فارسي و لاتين، كتب مرجع، پایان­ نامه­ ها، نشريات فارسي و لاتين و منابع دیداری شنیداری مي ­باشد.

شناسه استاندارد

آمار صفحه