شنبه, 16 فروردين 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
    /  4
آیین دانش آموختگی دانشجویان پرستاری ورودی 94 در دانشكده پرستاری و مامایی برگزار شد
<p>آیین دانش آموختگی دانشجویان پرستاری ورودی بهمن 94 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.</p>

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی آیین دانش آموختگی دانشجویان پرستاری ورودی بهمن 94 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

مراسم با حضور اساتید و دانشجویان و خانواده ایشان به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و دانشجویان در تالار داشگاه برگزار شد.

دکتر مرضیه اسدی ذاکر- رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن خیرمقدم گویی به همه حاضرین این دستاورد مهم را تبریک گفت و افزود در سال 2020میلادی به سوی آینده ای روشن و موفق گام بردارید و امیدوارم شاهد موفقیت شما در مقاطع بالای تحصیلی و زندگی باشم.

آقای شریعتی از اساتید رشته پرستاری ضمن عرض سلام و خیرمقدم به حضار از خانواده دانشجویان تشکر کردند. ایشان در بخشی از سخنانشان به دانشجویان توصیه کردند که قدردان زخمات خانواده باشند و در عرصه کار و خدمت به بیماران کوتاهی نکنند.

وی گفت: شما دانشجویان سوگند یاد می کنید که به عنوان دستان خداوند شفادهنده بیماران و مددجویان باشید. لباس سفید شما هدیه ای از جانب پروردگار است برای خدمت به خلق خدا. پایان این دوره از زندگی را به شما عزیزان تبریک می گویم و از شما می خواهم به ادامه تحصیل در رشته خود بپردازید.

دکتر سیمین منتظری- معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن تبریک فارغ التحصیلی دانشجویان گفت: شما دانشجویان در رشته ای تحصیل کرده اید که از عناصر اصلی تیم درمان درمان هستید و بدون فعالیت تیم پزشکی با مشکل روبرو می شود.

ایشان ضمن قرائت آیه ای از قران کریم «بگو آیا آنان که اهل علم و دانش اند با مردم نادان و جاهل یکسان اند»، شما نیز 4 سال علمی را آموخته اید که رسالت بزرگی را بر دوش شما می گذارد. بدانید که در کنار عالم بودن باید عامل نیز باشید عالم به علوم مدرن حرفه پرستاری و بعد اجرای این علوم به بهترین نحو ممکن. شما عزیزان جز تیم بهداشتی درمانی هستید و باید عاشقانه به ارائه خدمات مدرن به مددجویان بپردازید.

ایشان افزود با ارتقا مهارت و علم و تعهد می توان جامعه ای سالمتر داشت.

مراسم با اجرای موسیقی و تجلیل از دانشجویان ورودی 94 به پایان رسید.

V5.5.2.0