شنبه, 16 فروردين 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
  • کد خبر : ۸۲۱۳۸
عملیات ضدعفونی در راستای كنترل شیوع ویروس كرونا در دانشكده پرستاری و مامایی انجام شد
عملیات ضدعفونی و نصب بنر آموزشی در راستای کنترل شیوع ویروس کرونا در دانشکده پرستاری و مامایی انجام شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ضدعفونی کردن قسمتهای مختلف دانشکده انجام شد.

دکتر مرضیه اسدی ذاکر- رئیس دانشکده پرستاری گفت: بعد از تشکیل جلسه در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقداماتی در این راستا صورت گرفت. ضدعفونی بخش های مختلف دانشکده شامل واحدهای مختلف، در و پنجره ها، دستگیره درها، نرده راه پله و ... انجام شد و به صورت روزانه و مستمر ادامه خواهد یافت. همچنین محلول ضدعفونی در تمام طبقات دانشکده و در نزدیکی آسانسور و دستگاه ثبت تردد نصب شد.

ایشان ضمن آرزوی سلامتی برای همه مردم افزود نصب بنر آموزشی و اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از ابتلا و مراقبت های بهداشتی به صورت مستمر از دیگر فعالیتهای این دانشکده است.
گفتنی است این فعالیت توسط مدیریت دانشکده برنامه ریزی و توسط نیروهای زحمت کش خدمات انجام شد.

V5.5.2.0