شنبه, 16 فروردين 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
  • کد خبر : ۸۲۲۶۰
رئیس دانشكده پرستاری و مامایی از راه اندازی سامانه مشاوره تلفنی در حوزه مشاوره روان و مشاوره مامایی خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشکده سامانه تلفنی جهت مشاوره روان و مشاوره مامایی مرتبط با بیماری حاد تنفسی کرونا آماده پاسخگویی به سوالات مردم استان می باشد.
دکتر مرضیه اسدی ذاکر- رئیس دانشکده پرستاری و مامایی از راه اندازی سامانه تلفنی برای مشاوره به هم استانی های عزیز خبر داد.
ایشان گفت: به اطلاع تمامی شهروندان عزیز می رساند برقراری ارتباط تلفنی با گروهی از اعضا هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آماده پاسخگویی جهت مشاوره روان و مشاوره مامایی و بهداشت باروری مرتبط با بیماری حاد تنفسی کرونا می باشد.
وی افزود: شماره تماس ۳۳۱۱۰۰۰۰ از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب همه روزه آماده پاسخگویی به مردم می‌باشد.

V5.5.2.0